Telfort bouwt alle winkels om

Door: RetailNews

Telfort heeft vijf nieuw ingerichte bel- en internetwinkels in Nederland geopend. In de winkels nieuwe stijl staan voortaan de tarieven centraal, en niet langer de mobieltjes. Bovendien wil Telfort nog eens acht nieuwe vestigingen openen én de 27 bestaande filialen op termijn ombouwen. De eerste nieuwe winkels staan in Haarlem, Rotterdam (Zuidplein), Den Haag, Almelo en Enschede. De overige winkels zouden voor het einde van het jaar moeten zijn omgebouwd. Telfort richt zich specifiek op de budgetgevoelige klant met de ombouw, volgens directielid Roald Hulst. ‘We zaten altijd al op lage tarieven, maar dat gaan we nu scherper aanzetten. De volgorde in de winkel is niet meer ‘welk toestel wil je?’, maar ‘welk abonnement wil je?” Het assortiment in de winkels zal primair bestaan uit belbundels, sim-only abonnementen, prepaid kaarten, toestellen met basisfunctionaliteiten en internetpakketten tegen een vaste prijs. Telfort laat bewust het hogere segment links liggen. Dat hogere segment wordt binnen het KPN-concern, waartoe Telfort behoort, al door KPN Mobile en Hi bediend.