Perry introduceert weer nieuwe formules

Door: Sport Partner nr. 7

De sportwinkelketen Perry introduceert weer nieuwe formules. Naast de bestaande XS- en Local stores-concepten start Perry dit najaar met een derde concept: Top Store. Daarnaast opent Perry in september de eerste vestiging van een nieuwe sportwinkelformule voor vrouwen: Sport+Eve. Met al deze nieuwe concepten geeft Perry invulling aan een volledig nieuwe winkelformule. Deze winkelformule werd voor het eerst zichtbaar in de Perry-vestiging in Ede, waar Perry nieuwe stijl op 24 april werd geopend. Het nieuwe motto van Perry is `Mensen intensiever in beweging brengen`. Daarbij is de focus verlegd van het recreatieve sporten naar het meer actieve sporten. Als gevolg van die verlegde aandacht zal het aantal performance-artikelen als schoenen, kleding, hardwaren en accessoires in het assortiment toenemen. Perry richt zich daarbij op het hogere prijssegment, maar blijft ook aandacht geven aan de beginnende sporters. Binnen de winkel komen drie segmenten terug: Sport, Style en Outdoor. De segmenten lopen in de winkel harmonieus in elkaar over. De winkel in Ede fungeert als voorbeeldwinkel. De inrichting is voorzien van rustigere kleuren, met antraciet en een smalle rode lijn op de wanden. Die rode lijn verbindt alle winkelelementen met elkaar.