Marskramer folder week 40 2008

Stuntaanbiedingen bij Marskramer

Kijk snel in de folder. Deze week superaanbiedingen bij Marskramer. Altijd al een BK pannenset willen hebben? Pak nu uw kans want de serie Karat Satiné kunt u nu met 50% korting aanschaffen.

Nieuw bij Marskramer: Best Budget. De beste kwaliteit voor de laagste prijs. Voor de prijs hoeft u het niet te laten, pak uw voordeel.

Bekijk de nieuwe Marskramer folder

Een gedachte over “Marskramer folder week 40 2008”

  1. Uw aanbieding van een Leifheit vloerwisser met bijbehorende emmer met uitwringpers voor de prijs van € 59,00 trok mijn belangstelling. De folder werd bezorgd op Woensdagavond 1 oktober; Op Zaterdag meldde ik mij bij Uw filiaal in Laren. Uitverkocht en niet na te bestellen werd mij mede-gedeeld. Vanmorgen 3 filialen in de wijde omgeving gevraagd of het artikel nog in voorraad was. In Rijssen werd daarop bevestigend geant-woord maar toen ik in de winkel kwam bleek dat de bediende van mening was dat in de doos van de emmer ook de steel zou zitten, hetgeen uiter-aard niet juist was. Er werd telefonisch contact opgenomen met Nijverdal waar wel de complete set aanwezig zou zijn. Ter plekke bleek dat een vergissing veroorzaakt doordat er een verkeerd artikelnummer was genoemd. In Zutphen was geen voorraad meer. In Ruurlo waren twee sets apart gezet, maar men wist niet of die eventueel nog beschikbaar waren.
    Al met al; hetgeen in Uw opvatting misschien een geslaagde actie is (op = op), betekent voor mij een antireclame voor Marskramer.

Reacties zijn gesloten.