Dirk bindt strijd aan met de bouwmarkt

Door: distrifood.nl

Supermarktketen Dirk van den Broek gaat de strijd aan met de bouwmarkten. Daartoe verlaagt het de prijzen van diverse klusproducten. In een paginagrote advertentie in de landelijke dagbladen zegt de supermarktformule dat de prijsbewuste klusser goedkoper uit is bij Dirk dan bij de bouwmarkten. “Kijk maar eens met een timmermansoog naar onze prijzen. Dan ziet u direct hoeveel u bespaart als u klust met Dirk. Dat loopt al snel op tot tientallen euro’s per geverfde kamer’, aldus de advertentie van Dirk van den Broek. De kop van de advertentie luidt: ‘Laat je niet rollen in de bouwmarkt!’. Dirk beeldt dertien doe-het-zelf producten af, waaronder artikelen als een vachtroller en een schuurmachine. De producten zijn ook verkrijgbaar in de Bas en de Digros-winkels.