The Read Shop opent nieuwe formule

Door: RetailNews

Boekenverkoper The Read Shop opent in Hoorn een nieuwe winkelformule. Met de introductie van het nieuwe concept zullen de winkels ‘voldoen aan de wensen van de huidige consument en in de pas lopen met de nieuwste technologische ontwikkelingen’, aldus het bedrijf. In de nieuwe formule worden bestaande winkelelementen hergebruikt en kunnen ondernemers, dankzij de modulaire opbouw, zelf kiezen hoe en wanneer zij de nieuwe formule in hun winkel willen invoeren. Al naar gelang het beschikbare budget kan de ondernemer besluiten te investeren in de nieuwe formule en met de gewenste modules zijn winkel ‘custom made’ ombouwen. Duidelijke kleuren voor iedere productcategorie en een nieuwe presentatie van artikelen moeten de klant beter wegwijs maken in de winkel. Bovendien moet het nieuwe concept het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen benadrukken.