Marskramer folder week 48 2008

Leuke sinterklaascadeaus bij Marskramer

Sinterklaas is alweer aangekomen in het land. Dit gezellige feest wordt gevierd door jong en oud. In de nieuwste Marskramer folder vindt u de leukste sinterklaascadeaus. Niet alleen voor de kids, maar ook om uzelf eens te verwennen. Zoals u van Marskramer gewend bent treft u ook weer spetterende aanbiedingen in de folder aan.

Steun het Ronald MCdonald kinderfonds

Yvonne Jaspers heeft, exclusief voor Marskramer, Senseo-mokjes ontworpen speciaal voor het Ronald MCdonald kinderfonds. Wanneer u een mokje koopt, wordt automatisch een bedrag van 50 cent gedoneerd aan het kinderfonds. Er zijn maar liefst 6 dessins, voor ieder familielid één.

Bekijk de nieuwe Marskramer folder

2 gedachten over “Marskramer folder week 48 2008”

  1. Geachte Mevrouw / Heer,
    Jarenlang mochten wij op ons adres 4301 NW 3 in Zierikzee uw gewaardeerde reclamefolder ontvangen.Sinds enkele weken niet meer helaas. Desgevraagd deelde Netwerk VSP mij mede dat zij voor ons adres géén opdracht hadden gekregen de folders te verspreiden ???. Dat verbaast me zeer.!Wij wonen toch écht niet in een achterstandswijk, maar juist in een wijk met vrijwel allemaal vrijstaande eigen woningen.
    Graag uw uitleg hierover,want we stellen juist in deze dagen de folder zéér op prijs.
    m.vr.groet,
    T.W.Rosmolen, Lange Blokweg 3, 4301 NW Zierikzee.

Reacties zijn gesloten.