Marskramer folder week 50 2008

De donkere dagen voor kerst staan alweer voor de deur. Tijd om het, in en om het huis, weer gezellig te maken. Niet alleen kun je bij Marskramer terecht voor alle spullen voor het optuigen van je kerstboom, maar met de leukste woonaccessoires breng je je hele huis in de juiste sfeer. December is ook de tijd van het kokkerellen. Iedereen in de keuken om de lekkerste gerechten voor de feestdagen te bereiden. En daarna gezellig met z’n allen aan een mooi gedekte tafel tenieten van het eten. Marskramer heeft een keur aan kookartikelen en een grote keuze in serviezen en glaswerk. Kom snel naar de winkel voor de beste aanbiedingen.

Bekijk de nieuwe Marskramer folder

Een gedachte over “Marskramer folder week 50 2008”

  1. Wij willen erg graag de speeldoos met waterbal art.nr. 007791 en dan met de kerstgroep. Wij hebben al geinformeerd in Uitgeest, 2x in Heemskerk en in Bergen, maar zij hebben hem alle 4 niet. Is er nog een andere mogelijkheid om er aan te komen. Onze dochter spaart ze nl. en is er al een paar jaar naar op zoek. Graag een reactie van u.

    vriendelijke groeten van Elly Molenaar.

Reacties zijn gesloten.