Trendhopper gooit winkels op de schop

Woonwinkelketen Trendhopper gaat alle veertig eigen winkels vernieuwen. Dat meldt de keten in een persbericht. De resultaten van de eerste omgebouwde pilotwinkel in Heerlen waren veelbelovend en zorgden voor een `behoorlijke omzetplus`, aldus de retailer. Er werden geen omzetcijfers bekend gemaakt voor de pilotwinkel. Het toverwoord van de Trendhopper-nieuwe-stijl is `inspiratie`. De keten liet vaste kenmerken van de formule, zoals de verplichte rode routing, los. Er ligt nu een uniforme vloer, die de flexibiliteit op de winkelvloer moet stimuleren. Bovendien werkt Trendhopper nu met inspiratiepleinen en werd de verlichting in de winkel aangepakt. Trendhopper, ontstaan in 1982, telt momenteel 40 winkels. Hiervan zijn er 38 in Nederland gevestigd. Trendhopper is ook aanwezig in België en Luxemburg.