Leen Bakker begint met online verkoop

Woonwinkelketen Leen Bakker is op 1 maart gestart met het verkopen van producten via internet. In de eerste fase van de webshop biedt de retailer complete sets tuinmeubelen aan. Dat meldt Leen Bakker in een persbericht.

Directievoorzitter noemt het `een voorzichtige maar zelfverzekerde stap voor een traditionele retailer.` Vooralsnog verkocht de winkelketen haar meubels en woonartikelen fysiek via ruim 160 filialen in Nederland en België. `Elk filiaal is voor onze klanten aanspreekpunt voor productinformatie, verkoop en service`, aldus Nico Stuive, E-commercemanager bij Leen Bakker. `De webshop is een nieuw kanaal naast onze winkels.`

Een gedachte over “Leen Bakker begint met online verkoop”

 1. Gachte directie en medewerkers,

  Wij willen U hartelijk bedanken voor de geweldige service die wij hebben gekregen. De zittingen van ons bankstel zakten door,men is komen kijken
  en naar uw oordeel terecht bevonden.
  We vinden het geweldig, dat we zonder broblemen ons bankstel mochten ruilen tegen een nieuwe ,daarvoor geven wij U een warme douche.!!!!!
  Hulde aan filiaal Meppel.

  vr.gr.Fam Koster De Blesse.

Reacties zijn gesloten.