Marskramer folder week 16 2009

Het zijn weer stuntweken bij Marskramer!

Dat Marskramer flink kan stunten met de prijzen dat wist u natuurlijk al. Maar de komende weken maken we het wel héél bont. Naast de megascherp geprijsde lantaarn, bestekcassette en personenweegschaal stunten we met tal van grote en kleine artikelen.

Bekijk de nieuwe Marskramer folder

Een gedachte over “Marskramer folder week 16 2009”

  1. Goedendag,
    enige jaren geleden had mijn moeder bij uw vestiging in Zaandam gekoch, een vloerwisser waaraan een waterreservoir/tank aan de steel vastzit en dan kon je het vloeistof middels een hendel doseren. De steel is grijs, handvat, hendel en tank is blauw.
    Ik zoek naar de bij behorende doekjes, maar heb geen idee hoe ze heten. Op de wisser staat ook geen merk nog type bij.

    Bij voorbaat dank voor uw antwoord.

    m.vr.gr.

Reacties zijn gesloten.