Supermarktketen Hoogvliet wil prijsperceptie verbeteren

De supermarktketen Hoogvliet wil dat consumenten een beter prijsbeeld hebben van de winkel. Volgens Siep de Haan, directeur van Hoogvliet, ligt het prijsniveau van de keten aan tegen het niveau van harddiscounters. Hoogvliet is echter geen schreeuwerige formule en heeft verzuimd om consumenten bewust te maken van zijn prijsniveau. In de komende jaren wil De Haan de formule meer kracht geven.

Eind maart is in Wageningen een nieuw filiaal van Hoogvliet geopend. De vestiging bevat het nieuwe logo van Hoogvliet, alsook vernieuwde signing en winkelfotografie. De vloeroppervlakte is 2.000 m2. De filialen van Hoogvliet lopen behoorlijk uiteen qua grootte. De kleinste vestiging bevindt zich in Zeist (400 m2) en de grootste in Den Haag (2.700 m2). Hoogvliet blijft echter één formule hanteren, ongeacht het formaat van de winkel.