BCC ziet vakantiegeld graag komen

Elektronicaformule BCC kan haast niet wachten tot het vakantiegeld wordt uitgekeerd. Uit onderzoek door Maurice de Hond, in opdracht van BCC, blijkt namelijk dat de Nederlander zijn of haar vakantiegeld graag besteed aan elektronicaproducten als een nieuwe laptop, pc of televisie. Dat schrijft RetailNews.

Maurice de Hond ondervroeg voor BCC 1200 Nederlanders over de besteding van hun vakantiegeld. Traditiegetrouw besteedt de Nederlander in de maand mei (de maand waarin vakantiegeld wordt uitgekeerd) meer dan anders aan elektronica. Alleen november en december scoren, dankzij de feestdagen, nog beter. Nederlanders die hun vakantiegeld aan elektronica spenderen hebben een voorkeur voor een laptop of pc (27 procent) of een televisie (circa 20 procent). Ook digitale foto- en videocamera`s zijn populair.