Marskramer folder week 22 2009

Kent u onze lentekanjers al? Alles voor in en om het huis, uiteraard tegen scherpe kanjerprijzen. Kijk snel in de folder.

Samen het goede doel steunen? Marskramer steunt KWF kankerbestrijding. Koop nu een polsbandje voor 1,50 euro, de volledige opbrengst gaat naar het goede doel.

Bekijk de nieuwe Marskramer folder

Een gedachte over “Marskramer folder week 22 2009”

  1. Mijne heren

    Ik heb op de libelle beurs een folder bij de marskramer ontvangen van een Cafe mezzo met een kortingsbon.Mijn vriendin ging op 22 mei met de bon naar marskramer in steenbergen omdat wij in Bergen op Zoom er geen hebben. Maar het jkoffie apparaat hadden ze niet en konden het ook niet bestellen .Ik vind dit heel jammer want ik had het erg graag gehad en ook dat ik de aktie hierdoor heb misgelopen.

    groetjes loes de koning

Reacties zijn gesloten.