De Harense Smid gaat voor uitbreiding

Elektronicaretailer De harendse Smid breidt haar winkelportefeuille uit. Dankzij de overname van zeven filialen van Mikro-Elektro telt de retailers straks 43 vestigingen. Dat meldt RetailNews.

Alle overgenomen filialen liggen centraal in Noord-Brabant. De Harense Smid neemt ook de medewerkers, de service en de garanties van de Mikro-Elektro-zaken over. Het gaat om winkels in Den Bosch, Oisterwijk, Rijen, Schijndel, Tilburg, Vught en Waalwijk. `We willen dichter bij de klant zitten in onze moederprovincie`, aldus directeur Mark van Schaijk van De Harense Smid. `We zitten vooral in een vervangingsmarkt. Als de consument denkt aan bijvoorbeeld een nieuwe koelkast, tv of koffiezetapparaat, is het belangrijk dat hij dicht bij huis terecht kan. Een welkome aanvulling. We concentreren ons in het hart van Brabant en raken bovendien een concurrent kwijt.`