Schoenenketens gaan voor grotere maten

Budgetschoenenwinkel Bristol en schoenenketen Van Haren gaan de verkoop van XXL-schoenen flink stimuleren. Voor de 80 bestaande schoenwinkels die gespecialiseerd zijn in grote maten betekent dit een forse toename van de concurrentie.

`Negen procent van de dames- en herenmodellen is straks verkrijgbaar in grote maten. Ook in de grote maten volgen wij de laatste mode, zowel voor dames als heren. Voor dames hebben we diverse pumps, opgenomen met een bescheiden hak en korte en drie kwart laarzen`, aldus Monique Weckx van Van Haren. Paul de Jong van Bristol onderschrijft deze ontwikkeling. `Wij luisteren naar onze klanten Die geven in de winkel aan dat zij grotere maten willen. Dus starten wij deze winter met kinderschoenen tot en met maat 39 in plaats van maximaal 36/39.

2 gedachten over “Schoenenketens gaan voor grotere maten”

  1. Als je kwaliteit wilt moet je niet naar een Bristol en van Haren gaan.
    Het kost gewoon veel meer investering in het maken van grote maten schoenen dan de gewone maten. En die chinese rommel die zij verkopen wil je toch niet aan je voeten?
    Je krijgt maar 1 paar voeten zeiden mijn ouders altijd en spring daar zuinig mee om.
    Koop kwalitatief goede schoenen, ga naar de winkels die schoenen in je maat verkopen en niet naar dit soort ketens die een beetje willen profiteren van de mensen met een kleinere beurs. Ja goedkoop is duurkoop. Wacht tot de uitverkoop en koop bij de gespecialiseerde winkels.

Reacties zijn gesloten.