Beter Bed opent webwinkel

Beter Bed heeft onlangs als experiment een eigen webwinkel geopend. De duur van de proef is nog niet bekend. In de virtuele winkel kunnen consumenten terecht voor lattenbodems, bedtextiel en matrassen. Complete bedden zijn `vooralsnog` niet te koop, zo laat de fabrikant in een eigen bericht weten.

Een bestelling van meer dan 250 euro wordt naar eigen zeggen gratis en binnen een week bezorgd. `Ook voor de montage hoeft de klant niet te betalen`, aldus een woordvoerster. De formule is onder meer in Nederland actief via DBC International, onderdeel van Beter Bed Holding. De holding manifesteert zich verder in België, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Polen en Spanje. De omzet van de holding kwam het tweede kwartaal 2009 4,5% lager uit ten opzichte van dezelfde periode in 2008. Over het eerste halfjaar 2009 daalde de omzet eveneens met 4,5% in vergelijking met dezelfde periode in 2008.