Bol.com wil beste winkel van Nederland zijn

Bol.com heeft de ambitie om niet alleen de beste webshop, maar simpelweg de beste winkel van Nederland te zijn. In de afgelopen maanden heeft Bol.com de (Re)Connect Retail Award gewonnen, en door nieuwe Nederlandse investeerders is de directie mede-eigenaar geworden.

De investeringsmaatschappij Cyrte Investments heeft een meerderheidsbelang genomen in Bol.com. NPM Capital heeft het recht verworven om de helft van het belang van Cyrte over te nemen, en de directie van Bol.com heeft een klein belang genomen in het bedrijf. Daniel Ropers, algemeen directeur van Bol.com, verklaart dat de webwinkel ruim 2,2 miljoen producten verkoopt op het gebied van boeken, entertainment en elektronica. In de toekomst wordt Bol.com toegankelijk gemaakt via andere apparaten zoals telefoons en tv. Momenteel worden functies ontwikkeld waarmee delen van de webshop te integreren zijn in andere websites en webapplicaties. Zo zullen consumenten Bol.com overal tegenkomen.