Omzetgroei voor Shoeby

Fashionketen Shoeby heeft in 2009 een zeer goed jaar gehad. Shoeby opende in Nederland in 2009 negen winkels, in België werden vier winkels geopend. Dat meldt FirstFormula in zijn nieuwsbrief. Het totaal aantal Nederlandse Shoeby winkels komt daarmee op 190, in België zijn het er nu vijf. Door de stijging van de omzet bij bestaande winkels en de opening van nieuwe winkels heeft Shoeby haar marktaandeel op de fashionmarkt wederom vergroot. Niet alleen de winkels waren afgelopen jaar succesvol, ook de webshop liet een aanzienlijke groei zien.

Directeur Mieke van Deursen: `Juist in het afgelopen crisis-jaar hebben we forse extra investeringen gedaan in media om de traffic in onze winkels en op internet te vergroten. We zijn heel blij dat dit ondernemerschap zijn vruchten heeft afgeworpen.`

De directie van Shoeby verwacht dat 2010 een nog beter jaar wordt dan het afgelopen jaar. Vanuit de organisatie wordt dit jaar aangestuurd op een forse groei in het aantal winkels.