Emté groeit eindelijk

De formule Emté heeft eindelijk de groei weten te vinden waar de formule al zo lang naar zocht. In de maand januari meldde Sligro Food Group, eigenaar van Emté, een omzetgroei voor de formule die zowel absoluut als autonoom de grootste van de markt lijkt te zijn. Het betreft groei in bestaande winkels waar Sligro Food Group sinds 2007 en 2008 niets aan veranderd heeft.

In totaal ging het om een autonome omzetgroei van zo`n 7,6%. Volgens directievoorzitter Koen Slippens is deze groei te danken aan het feit dat Sligro Food Group de manco`s bij Emté heeft weten te bestrijden en dat er in de operatie ook de puntjes op de i zijn gezet. Volgens Johan Pardoel, hoofdverantwoordelijke voor foodretail binnen de directie van Sligro, is de groei dan ook een gevolg van een verbeterslag bij Emté.