Agri Retail benoemt nieuwe Raad van Commissarissen

Agri Retail, de franchiseorganisatie achter de BoerenBond en Welkoop winkels, heeft een compleet nieuwe Raad van Commissarissen benoemd. De organisatie wil excelleren op internet, op de winkelvloer en met huismerken. “Met de komst van de nieuwe commissarissen zijn wij in staat verdere stappen te ondernemen in het realiseren van de strategie en daarmee de groei van de onderneming en aangesloten winkels”, aldus Agri Retail in een persbericht.

De nieuwe Raad van Commissarissen bestaat uit de heren Van Schaik (voorzitter; voormalig algemeen directeur Rijnvallei en commissaris Agri Retail), Van de Watering (o.a. actief als commissaris en adviseur bij diverse bedrijven in productie, handel en dienstverlening) en Onkenhout (ceo Super de Boer and chairman of the integration board Jumbo/Super de Boer). Algemeen directeur Quintin Dike, die Agri Retail tot een florerend bedrijf heeft gemaakt, zal zijn functie nog een jaar vervullen.