Lidl gaat voor senioren

Lidl, de snelgroeiende discountformule, gaat zich richten op senioren. De supermarktformule komt met een productreeks die specifiek gericht is op senioren. Zo komt Lidl onder meer met een comforttelefoon, meldt RetailNews.

Deze comforttelefoon heeft speciaal voor ouderen een extra groot display en extra grote druktoetsen. Daarnaast is de telefoon compatibel met een gehoorapparaat, zit er een extra luide beltoon op en geeft het een optisch signaal als er gebeld wordt. Via een afstandsbediening kan bovendien een noodnummer wordgen gekozen.

Naast de comforttelefoon verkoopt Lidl incontintentiematten, wandelstokken, anti-snurkkussens, bloeddrukmeters, geluidsversterkers voor de telefoon en beschermhoezen voor matrassen. Het gaat om een productreeks die vanaf 3 juni voor een beperkte periode verkrijgbaar is.