Nettorama gaat winkels verbouwen

Nettorama gaat de komende tijd een flink aantal winkels uitbreiden, moderniseren of verplaatsen. De winkel in `s-Hertogenbosch is de eerste die onder handen wordt genomen. Deze gemoderniseerde vestiging opent in de derde week van juni zijn deuren. Het filiaal in Almelo, een van de oudste winkels van de Oosterhoutse supermarktketen in Nederland, start na de zomer met verbouwen. Zo is er onder meer een grotere parkeervoorziening gepland.

Binnenkort wordt het kleinste van de twee filialen in Oosterhout verplaatst. Tevens wordt deze vestiging uitgebreid tot 1.500 vierkante meter. De bestaande vestigingen in Oosterhout en Sittard worden gesloten. In Sittard zal, in navolging van Enschede, een Budgetcenter worden geopend. Ten slotte heeft eigenaar Jaap Bastmeijer aangekondigd in Leerdam, Rotterdam en nog twee andere plaatsen bestaande filialen uit te gaan breiden tot ten minste 1.250 vierkante meter oppervlakte.