Sligro versnelt ombouwproces Emté

Sligro versnelt het ombouwproces van Emté. Vanaf de zomervakantie zullen elke week zeker twee winkels omgebouwd worden. De winkels vallen nu nog onder Golff, Sanders of het oude Emté. De verwachting is dat aan het einde van dit jaar zeker 50 filialen omgebouwd zijn naar Emté nieuwe stijl.

De ombouwoperatie maakt deel uit van het Masterplan Emté. Hierin is onder meer een nieuwe huisstijl voorzien. Onlangs werd de Emté-supermarkt in Dongen aangepakt. Deze supermarkt was de 25ste winkel met de nieuwe stijl. Binnen die nieuwe huisstijl worden onder meer de inrichting van de winkel en de signing stevig aangepakt. De nieuwe huisstijl is vorig jaar uitgebreid getest in de Emté-winkel in Venray. Dat Sligro het ombouwproces wil versnellen wordt gesteund door de cijfers. Onlangs presenteerde Sligro de halfjaarcijfers voor de formule. Het eerste halfjaar leverde een autonome groei op van 5,2% terwijl de totale markt op 1% groei bleef steken.