C1000 zet de aanval in

C1000 gaat de komende tijd veel inzetten op marketing. Het bedrijf bevindt zich namelijk middenin een ongekende veranderingsslag. De keten liep behoorlijk wat schade op tijdens de supermarktoorlog en de achterliggende consolidatie en is nu bezig met een comeback om weer uit te groeien tot een sterke landelijke speler met een goede lokale verankering.

Tom Heidman en Bas Verheijen, respectievelijk directievoorzitter en directeur Marketing, hebben een nieuw business- en marketingplan in elkaar gezet om de 373 C1000-winkels en de eerder dit jaar van Jumbo aangekochte 80 SDB-winkels om te toveren tot de nieuwe generatie C1000-winkels. In 2013 moet de operatie afgerond zijn. Doel is om C1000 weer terug te positioneren als een helder merk met drie pijlers: vers, betaalbaar en lokaal. Kortom: een winkel voor Jan Modaal waar een dessert nog gewoon vlaflip heet.