The Phone House wil retailbedrijf met beste service zijn

The Phone House wil het retailbedrijf met de beste service van Nederland zijn. Daarom staan sinds 2007 bij The Phone House niet alleen de verkoopvolumes centraal maar ook de klantenservice. Volgens customer management directer Peter Swagerman blijkt de ingezette koers nu al succesvol te zijn.

Als gekeken wordt naar de retentiecijfers bij The Phone House, dan blijkt dat zo`n 60% van de klanten terugkomt voor een nieuw toestel bij de keten. In 2006 lag dit percentage nog maar op 33%. Daar heeft The Phone House dan ook al vooruitgang geboekt. Verder blijkt volgens Swagerman uit de cijfers dat de omzet uit bestaande klanten tussen 2008 en 2010 ruimschoots is verdubbeld. The Phone House weet dit te realiseren door in te zetten op de customer lifetime value. Dat betekent dat de klant al na 1,5 week na aankoop benaderd wordt door de keten.