Score neemt belang in JeansOnline

Score Group heeft een aanzienlijk belang genomen in online fashionshop JeansOnline.nl. De Score Group is eigenaar van retailketen Score en jeansbrand Chasin’ en richt zich al sinds 1998 op de online jeansmarkt met de webshop Score.nl. Zowel Score.nl als JeansOnline.nl blijven zelfstandige en autonoom opererende organisaties.

Jan Peters ceo van Score Group: “JeansOnline heeft een sterke marktpositie, Score.nl groeide in 2010 met 125 procent. Score Group is een kapitaalkrachtig bedrijf en we beschikken over uitstekende logistieke knowhow.” Robert Jan Visser, eigenaar van JeansOnline vult aan: “De kennis van de online business kunnen we ook delen. Zo gaan we elkaar versterken op financieel, logistiek en kennisgebied, om verdere groei voor beide te verwezenlijken.”