Coop laat klant meebeslissen over samenstelling assortiment

Coop Supermarkten gaat klanten laten meebeslissen over de samenstelling van het assortiment. Dit gebeurt onder het motto `Bepaal de smaak!`. Het eerste meebeslismoment heeft betrekking op de productgroep vlees, later volgens andere assortimentsgroepen. Met deze nieuwe strategie geeft Coop Supermarkten volgens eigen zeggen de positionering `Bij Coop bent u de baas` een nieuwe invulling.

De winkels van CoopCompact, Coop en Supercoop verkopen vanaf 16 mei 2011 varkenssteaks in vier verschillende smaken: Argentina spiced, Curry lemon, Greek passion of Mediterraan culinair. Klanten krijgen drie weken de tijd om een favoriete smaak te kiezen. Deze wordt in juni door Coop bekend gemaakt. De supermarkt neemt de favoriete varkenssteak het volgend seizoen in het assortiment op.