Nieuwe CEO voor Blokker

De nieuwe ceo van Blokker Holding, Roland Palmer, heeft zijn opleiding genoten in Groot-Brittannië en naam gemaakt in het buitenland. Dat schrijft het FD vrijdag.

Palmer studeerde economie en politicologie aan de gerenommeerde University of Oxford. Na het behalen van zijn diploma ging hij vijf jaar als brandmanager aan de slag voor het Brits-Nederlandse voedingsmiddelenconcern Unilever en trok vervolgens voor vijf jaar als marketingmanager naar Coca-Cola. In 2007 ging hij er een jaar tussenuit om een MBA te verdienen bij het IMD in het Zwitserse Lausanne. Hierna pakte hij zijn loopbaan weer op als consultant bij Bain & Company.

Palmer, neef van de eerder deze maand overleden Jaap Blokker, was sinds oktober 2009 in dienst bij Blokker in diverse managementfuncties binnen het concern. In 2010 trad hij toe tot de raad van bestuur van de keten.