Reclamefolder.nl App vernieuwd

Voor iedereen die nog beter op de hoogte wil blijven van de nieuwste reclamefolders lanceerde Reclamefolder.nl twee maanden geleden de Reclamefolder-App voor iPad én iPhone. Deze App, waarin gebruikers door de folders van diverse landelijke en regionale winkels kunnen bladeren, bleek een enorm succes. Binnen een week was de App maar liefst 60.000 keer gedownload waardoor deze in Apple’s App Store op 1 kwam te staan. De App was oorspronkelijk een aanvulling op de Reclamefolder.nl website, maar blijkt in de praktijk ook zelfstandig gebruikt te worden. Om het gebruikersgemak van de App te vergroten heeft Reclamefolder.nl enkele verbeteringen doorgevoerd. De nieuwste Reclamefolder App versie is per vandaag gratis te downloaden.

In de App worden, net als op Reclamefolder.nl, folders van diverse landelijke en regionale retailers overzichtelijk en aantrekkelijk digitaal gepresenteerd. Consumenten kunnen zo eenvoudig bekijken welke retailers bij hen in de buurt bijvoorbeeld waterkokers, barbecues of horloges verkopen en een vergelijkend vooronderzoek doen. De App zoekt en toont alle folders en aanbiedingen in de buurt. Gebruikers kunnen filteren op categorie, winkelinformatie bekijken en door de GPS koppeling zien ze direct hoe ze bij de dichtstbijzijnde winkel kunnen komen. De vernieuwde App biedt verder onder meer de mogelijkheid om aanbiedingen uit te knippen en op een digitaal prikbord te plaatsen. Daarnaast is er een gebruiksvriendelijke inzoom functie en de mogelijkheid om aanbiedingen door te sturen. Verder zijn er diverse performance verbeteringen doorgevoerd.