Groen licht overname Dixons en Dynabyte

Computer- en elektronicaretailer BAS Group heeft een nieuw tijdperk ingeluid voor MyCom, Dixons en Dynabyte. De onderneming heeft succesvol de overname van Dexcom Hldings afgerond, waardoor het nu met 270 winkels en 1400 medewerkers de grootste elektronicaretailer in Nederland is geworden.

BAS Group deelde afgelopen week middels een speciaal event voor medewerkers en leveranciers haar visie op het nieuwe (r)e-tail. “Kijkende naar onze succesvolle e-commerce activiteiten lijkt het wellicht onlogisch om juist nu meer dan tweehonderd fysieke winkels over te nemen”, aldus Dominique de Thouars, marketing manager van BAS Group. “Dat zien wij anders. Wij geloven dat we het verschil kunnen maken door het beste van on- en offline winkelen te combineren.Door onze schaalgrootte en efficiënt ingerichte systemen zijn wij in staat om voor zowel de producten on- als offline dezelfde scherpe prijzen te rekenen, echter dit is voor ons slecht een basisvoorwaarde. Om onze klant te kunnen bedienen met optimale service en maximale flexibiliteit zullen we de webwinkelintegratie verder gaan uitbouwen.”