Jumbo opent 250e supermarkt in Amsterdam

Jumbo Supermarkten opent op 2 november alweer de 250e winkel: het gaat om een Jumbo aan de Buitenveldertselaan in Amsterdam. Het is voor het familiebedrijf uit Veghel een nieuw ijkpunt in de grootschalige integratie van Jumbo en Super de Boer. Sinds de overname eind 2009 heeft Jumbo al meer dan honderd voormalige Super de Boers omgebouwd tot Jumbo. De supermarktketen is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste supermarktketens van Nederland.

Algemeen directeur Frits van Eerd is trots op het bereiken van deze bijzondere mijlpaal in de geschiedenis van het bedrijf. “Het is de kroon op ons streven naar steeds verdere groei. We hebben er met zijn allen heel hard aan gewerkt om de integratie met Super de Boer in 2,5 jaar tijd waar te maken. In het eerste kwartaal van 2012 hopen we deze operatie af te ronden. Inmiddels vinden bijna 3 miljoen klanten per week hun weg naar één van de Jumbo’s in het land. En wat ons betreft worden dit er in de toekomst nog veel meer.’’