Nieuwe marketing strategie Zeeman

Er goed uitzien, hoeft niet duur te zijn. Dat is een duidelijke boodschap van textielketen Zeeman, maar ook een vrij generieke. Jacques van der Bom, manager marketing communicatie Zeeman Europa slaagde er de afgelopen maanden in om met spectaculaire acties en design toegevoegde waarde voor Zeeman te genereren en een nieuw publiek.

In korte tijd krijgt het merk Zeeman een nieuwe lading. Waarom? Van der Bom: ‘Het is niet zomaar een oprisping. We zijn in oktober 2009 begonnen met een herschikking van ons merk. Die begon met een interne herijking. Onze te behouden waarden hebben we eerst in kaart gebracht. Zeeman stond altijd voor anders denken en anders doen. En tikje eigengereid. Wij bleven altijd om de hoek. Zeeman is de winkel waar je kan snuffelen, een beheerste rommel.