Jumbo lanceert extra online services

Jumbo lijkt Albert Heijn achterna te willen gaan, als het gaat om de online serviceverlening. De supermarktketen komt met nieuwe online services zoals het opstellen van ‘Handige Lijstjes’ voor onder andere verjaardagen, weekendjes weg en themafeestjes. Een andere service heet ‘Tips voor Thuis’. Dit biedt gebruikers de mogelijkheid huishuidelijke tips met elkaar te delen. Iets dat op ah.nl al langer kan.

‘De kracht van Jumbo is de formule van de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. Dit betekent dat Jumbo zoveel mogelijk rekening probeert te houden met de behoeftes van de klant. Het bieden van hulpmiddelen via internet hoort daar wat ons betreft bij. Op dat gebied blijven wij ons verder ontwikkelen,’ aldus Colette Cloosterman-van Eerd, formuledirecteur bij Jumbo.