Free Record Shop start samenwerking ECI

Free Record Shop en ECI starten in januari 2012 een online samenwerking. Dat schrijft Entertainment Business online. ECI zal de operationele exploitatie van de webshops van Free Record Shop in de Benelux verzorgen.

“Een combinatie van de krachten leidt tot vergroting van de efficiëntie en meer toegevoegde waarde voor de consument”, aldus de betrokken directies. Beide retailers hebben hun internetverkoop van boeken, cd’s, dvd’s en games de afgelopen tijd zien groeien. “Free Record Shop zal zich in de komende jaren focussen op de optimalisatie van haar offline retailkanalen in de gehele Benelux. Voor het optimaal runnen van onze e-commerce-activiteiten zijn op het ogenblik grote nieuwe investeringen noodzakelijk, die we nu gezamenlijk kunnen doen”, aldus directeur Serge Couvreur.