Scheer & Foppen zet vol in op online

Elektronicaketen Scheer & Foppen begon vijf jaar geleden met zijn opmars op internet door de overname van grotere webwinkels. Inmiddels is de Foppen Groep online marktleider in witgoed en bruingoed. Met de eigen bezorgdienst E-Man Service versterkt het bedrijf die positie. Full service fulfilment.

Scheer & Foppen was allesbehalve een voorloper op internet. Toen RetailTrends vijf jaar geleden begon met een jaarlijkse inventarisatie van retailsites en webwinkels had de elektronicaspeciaalzaak uit Harderwijk niet veel meer dan een algemene homepage voor zowel de retailactiviteiten als het gelijknamige installatiebedrijf. Maar de Veluwse onderneming heeft zich inmiddels opgewerkt tot een van de grotere internetverkopers van witgoed en bruingoed. Die positie is vooral bewerkstelligd door overnames.