Trendhopper werkt samen met VME Nederland

Woonformule Trendhopper gaat per 1 januari 2012 een partnerschap aan met retailserviceorganisatie VME Nederland. De samenwerking met VME biedt Trendhopper de mogelijkheid te groeien en de formule te herpositioneren, aldus de winkelketen in een persbericht. VME Nederland zal zich inzetten voor de logisitiek, ICT en inkoopcondities van Trendhopper.

“We zijn trots dat door deze samenwerking de continuïteit van Trendhopper gewaarborgd is en er een nieuwe basis is ontstaan voor een sterke formule in de toekomst”, aldus Sander Vroone, algemeen directeur van Trendhopper.

De woonwinkelketen heeft op dit moment twintig vestigingen in Nederland en voegt daar in 2012 drie nieuwe filialen aan toe. Op de langere termijn wil Trendhopper uitbreiden naar veertig à vijftig vestigingen.