Kruidvat speelt beste in op ‘actualiteit’

Kruidvat speelde het afgelopen jaar het best in op de actualiteit en ontving daarvoor woensdagde Wakkere Inhaker 2011. Telegraaf Media Nederland organiseert de wedstrijd, waarbij de inhakers die in de Telegraaf zijn verschenen door 2500 lezers worden beoordeeld. Volgens deze respondenten haakte Kruidvat op treffende wijze in op Prinsjesdag.

Dirk en Lidl sleepten de tweede en derde plaats in de wacht. De advertentie van Dirk speelde in op het bezoek van premier Rutte aan Obama. De 2500 respondenten noemden de inhaker spraakmakend, actueel, origineel en leuk. Lidl behaalde de derde plaats met een advertentie over het feit dat Lidl het beste getest is in groente en fruit. Naast een hoge waardering wekt deze inhaker veel interesse en is het merk Lidl sterk gecommuniceerd.