Efteling en Prénatal starten samenwerking

Het eerste pre-school merk van de Efteling, Jokie, vindt sinds begin 2012 zijn weg naar de Nederlandse huiskamers. Dat niet alleen de Efteling dit nieuwe karakter omarmt, bewijst de samenwerking met Prénatal die in maart officieel van start is gegaan. Vanaf nu worden de producten van Jokie en Jet landelijk in 68 verkooppunten van Prénatal verkocht.

Jokie is een ontdekkingsreiziger die samen met zijn vogelvriendinnetje Jet sinds begin dit jaar binnen en buiten de Efteling de wereld verkent. Jokie is in al zijn verschijningsvormen (boekjes, parkentertainment, baby- en peuterproducten, televisieserie, kindvriendelijke website, etc.) speciaal bedoeld voor alle kinderen van 0 tot 4 jaar. Het karakter Jokie is met zijn herkenbare rode neus bekend uit de attractie Carnaval Festival.