Nieuwe directie voor Albert Heijn

Supermarktketen Albert Heijn ziet zijn huidige directeur marketing en formule Jeroen Pietryga vertrekken als gevolg van een aangepaste samenstelling van de directie. Pietryga, die sinds september 2010 verantwoordelijk is voor marketing en formule van Albert Heijn, stopt per 1 juni.

Met de vereenvoudiging van de top en de benoeming van nieuwe directieleden komt Albert Heijn meer centraal te staan bij de verdere groei van Ahold in Europa. “Vanaf vandaag gaan we nog gerichter werken aan de groei van Albert Heijn in Nederland en de ons omringende landen”, zegt Sander van der Laan, de nieuwe ceo van de supermarktketen. “De nu doorgevoerde vereenvoudiging van de organisatie stelt ons in staat om onze groeidoelstellingen sneller en beter te realiseren. De aankondiging dat Albert Heijn de komende tijd 82 winkels aan zijn winkelnetwerk in Nederland toevoeg, is daarbij een extra bewijs van onze groeikracht”, aldus Van der Laan.