Perry Sport opent ‘hotel’ voor festivalgangers

Sportretailer Perry Sport gaat compleet ingerichte festivaltenten verzorgen voor festivalgangers van Magneet Festival. Onder de noemer ‘Perry Hotel’ levert de keten tenten, slaapzakken en luchtbedden en voorziet de onderneming alle Magneet-vrijwilligers van crewkleding.

Het Magneet Festival geeft bezoekers via een co-creatie-internetplatform de mogelijkheid eigen creatieve ideeën in te dienen om het festival zodoende zelf inhoudelijk vorm te geven. Op een zandvlakte langs de ring A10 zullen tot 16 september ieder weekend muziek, theater, experimentele bouwwerken en allerlei andere soorten kunst te vinden zijn.

Een nachtje in het Perry Hotel, dat zich bevindt op een kwartier lopen van het festivalterrein, kost 13,50 per persoon. Tijdens het EK 2012 in Oekraïne en de Olympische Spelen in Londen is het concept succesvol gebleken. Wanneer de tent ook tijdens het Magneet Festival veel bezoekers trekt, zal het Perry Hotel ook voor andere festivals en evenementen worden uitgerold.