AH ‘niet ontevreden’ over bol.com-afhaalpunt

Klanten van bol.com kunnen sinds een kleine drie weken hun online bestelling bij Albert Heijn-filialen afhalen. De test bij zestig winkels van de supermarktketen loopt naar redelijke tevredenheid, liet algemeen directeur Sander van der Laan van AH donderdag doorschemeren tijdens het Najaarscongres van EFMI Business School, meldt Distrifood.nl

Bij de beste AH XL zijn vorige week maandag 25 pakketjes opgehaald, aldus Van der Laan. “Het is weliswaar onze beste winkel als het gaat om de pakketjes, maar wij zijn allesbehalve ontevreden. En u kunt zelf wel uitrekenen hoeveel pakketjes dat per week en per jaar zijn.”

De komende periode wordt bekeken of de afhaalpunten voldoen aan de wensen van klanten, maar het staat nu al vast dat in de loop van volgend jaar een groot deel van de overige winkels van Albert Heijn ook een bol.com-afhaalpunt krijgen.