Dixons breidt bezorgservice verder uit

Elektronicawinkel gaat alle pakketjes die tot 23.30 uur zijn besteld vanaf nu de volgende dag meteen bezorgen. Bovendien wordt ook op maandag bezorgd.

De ‘volgende dag in huis’ bezorgservice wordt volgens het bedrijf blijvend verruimd van 22:30 naar 23:30 uur. Dit betekent dat vanaf nu alle voor half twaalf geplaatste bestellingen de volgende werkdag bezorgd worden of in de winkel kunnen worden afgehaald. Klanten hadden de mogelijkheid al om direct bij een van de winkels bestellingen af te halen.

Dixons zegt dat markt verandert en dat de behoefte aan directe en snelle levering alleen maar toeneemt. Normaal krijgen klanten hun in het weekend bestelde pakketjes pas dinsdag in huis. De bestellingen kunnen behalve thuisbezorgd ook gewoon op maandag bij de dichtstbijzijnde Dixons afgehaald worden.