Jan Linders lanceert online bestelservice

Jan Linders gaat de komende jaren 35 miljoen euro investeren in zijn formule. De Limburgse supermarktketen wil nieuwe vestigingen openen en gaat zijn assortiment uitbreiden. Daarnaast start de regionale supermarkt met een e-commerce project, waarbij klanten online hun boodschappen kunnen bestellen om die vervolgens op te halen bij de winkel of diverse afhaalpunten.

Op andere gebieden in de organisatie heeft Jan Linders de afgelopen tijd flink bespaard. Zo zijn de winkelvoorraden met dertig project verlaagd, is de beschikbaarheid van producten omhoog gegaan en is derving verminderd. Hierbij heeft de inzet van planning- en automatische bestellingsoftware een grote rol gespeeld.

Directeur Wilmar Schuitenmaker is tevreden over de nieuwe ontwikkelingen, zo schrijft de Levensmiddelenkrant. “Dit project is binnen de tijd met minder budget en betere resultaten dan verwacht gerealiseerd.”