Praxis accepteert kortingsbonnen van concurrent

Praxis gaat alle coupons van concurrenten accepteren in de winkel.

De Jonge: “Zondag 24 maart valt inderdaad de nieuwe Praxis-folder, in een oplage van ongeveer 6 miljoen stuks in de bus. Bouwmarktfolders worden echt gespeld door Nederlandse consumenten, zeker door de DHZ-consumenten. In aanstaande Praxis-folder communiceren we vanaf de cover een kortingscouponactie waardoor klanten álle kortingsbonnen van álle bouwmarkten en tuincentra, geldig in die week, bij ons mogen inleveren. Een vrij ongewone move in retail, maar we doen dat omdat deze tijd vraagt om creativiteit, óók in marketing, en er volgt dus nog meer: over een week hebben we een AD-tulpenactie in samenwerking met de Persgroep -200.000 bossen gratis tulpen voor AD-lezers, af te halen bij Praxis-, ook de tv-commercials gaan we komend half jaar maximaal laten aansluiten bij de actualiteit.’