Iedere minuut komt er een nieuwe Reclamefolder app gebruiker bij!

Gebruikers van de Reclamefolder app kiezen bewust voor online Reclamefolders: “Met de app van Reclamefolder heb ik altijd en overal als eerste alle reclamefolders bij de hand”.

Met grote snelheid koerst de app van Reclamefolder op de 1.000.000 downloads af. Het aantal downloads per week loopt steeds sneller op. Inmiddels komt er iedere minuut een nieuwe actieve Reclamefolder app gebruiker bij.

Consumenten kiezen vooral de zekerheid om altijd als eerste op de hoogte te zijn van de beste aanbiedingen. De voornaamste reden om de Reclamefolder App te downloaden is dat men de folders dan altijd bij zich heeft (51%). Ruim een kwart (26%) geeft als reden dat de App van Reclamefolder.nl milieuvriendelijker is dan papieren folders. 15% vindt de digitale folders prettiger dan papieren folders. 11% heeft de Reclamefolder App gedownload vanwege de extra functionaliteiten.

Dagelijks verzamelt Reclamefolder.nl voor jou de nieuwste aanbiedingen van alle winkels bij jou in de buurt. Van de Blokker, de Telecom winkel tot de lokale woonwinkel, het staat er allemaal op. Het werkt super eenvoudig. Je hoeft niet alle reclamefolders door te spitten maar selecteert welke folders je wilt lezen. En iedere week krijg je een seintje wanneer de nieuwe reclamefolders weer klaar staan. Direct bestellen? Vanuit de app kunnen al veel van de aanbiedingen direct besteld worden in de webshop van de aanbieder.
Het Reclamefolder.nl platform heeft ruim 600.000 app downloads en meer dan 1,5 miljoen bezoekers op de Reclamefolder.nl website die totaal per maand ruim 11 miljoen keer een reclamefolder daadwerkelijk bekijken.