Zalando dumpt irritante reclames

Zalando, vorig jaar nog onderscheiden met De Loden Leeuw 2012 voor de meest irritante reclame, gooit het eens over een andere boeg. Vanaf komende zondag is actrice en presentatrice Lieke van Lexmond te zien in de nieuwe tv-commercial van de online retailer.

De commercial maakt deel uit van de najaarscampagne van de online winkel. Lieke zal daarnaast ook te zien zijn op de website en in het magazine van Zalando. In oktober volgt een tweede versie van de tv-commercial.

Het is de eerste keer dat de online retailer met een Nederlandse bekendheid werkt in haar commercials. Het doel van de campagne is echter niet zozeer het vergroten van de naamsbekendheid van Zalando in Nederland. ‘Het gaat ons nu vooral om het informeren van de Nederlanders over ons brede merkenaanbod in elke prijscategorie. Zalando staat voor fashion voor iedereen, voor iedere gelegenheid en voor elk budget.’