ANWB opent zeven nieuwe winkels

ANWB opent dit najaar zeven nieuwe winkels, waarmee het totaal uitkomt op 75. De retailer streeft naar een landelijke dekking van winkels om dichtbij en goed bereikbaar te zijn voor haar leden. De nieuwe winkels komen in Hoorn, Etten-Leur, Eindhoven Woensel, Veenendaal, Uden, Goes en Oosterhout.

De nieuwe winkel in Hoorn opent op dinsdag 8 oktober zijn deuren aan het Breed 13-19, de winkel in het winkelcentrum van Etten-Leur start op dinsdag 19 november en de winkel in Eindhoven Woensel gaat op woensdag 20 november open. Waar en wanneer de winkels komen in Veenendaal, Uden, Goes en Oosterhout wordt later dit jaar bekend.

Dit voorjaar werden de eerste 25 bestaande ANWB-winkels getransformeerd naar een nieuw winkelconcept. Dit najaar worden nog eens twaalf winkels omgebouwd en verhuizen de winkels in Roermond en Beverwijk naar een nieuwe locatie binnen die steden. ANWB wil met het nieuwe winkelconcept inspelen op het veranderend koopgedrag en de informatiebehoefte van ANWB-leden en consumenten. Volgens de retailer zijn de reacties op de nieuwe winkelformule positief en de resultaten overtuigend.