Mijlpaal voor Reclamefolder.nl met 1.000.000 app downloads

Het is feest bij Reclamefolder.nl. Vorige week noteerden wij de 1.000.000ste Reclamefolder app download, een mijlpaal voor onzeonderneming. Reclamefolder.nl is in 2006 begonnen met de website en introduceerde in juni 2011 de Reclamefolder app.  Twee en een half jaar later is deze app nog steeds een groeiend fenomeen. Inmiddels is de app beschikbaar op alle platformen. Deze maand is de app ook beschikbaar gekomen op het Windows 8 platform.

Groei naar recordaantallen

Consumenten vonden de nieuwe app in juni 2011 reuze handig en dit zorgde na de eerste week al voor ruim 60.000 app downloads. Dit bracht de Reclamefolder app direct op de nummer 1 positie in de App Store van meest populaire gratis apps. “Dat feestgevoel van toen beleven wij nu weer”, zegt Robin Streng, directeur van Reclamefolder.nl. “In twee en een half jaar zijn we doorgegroeid naar 1.000.000 app downloads, waarbij consumenten de reclamefolders blijven waarderen. De afgelopen vier weken, een periode waarin inkopen gedaan worden voor de feestmaand december, zijn de folders op ons platform al meer dan 18 miljoen keer gelezen. Dit is een absoluut record! Wij hebben dus meerdere redenen om feest te vieren.’

Toekomst
De website krijgt binnenkort een vernieuwde uitstraling waarbij bezoekers nog makkelijker hun favoriete folders en productaanbiedingen kunnen vinden. Naast de website blijft Reclamefolder.nl de app op de verschillende platformen verder ontwikkelen en verbeteren. Sinds kort kan iedereen naast iOS, Android, BlackBerry en Windows Phone ook op een Windows 8 tablet of smartphone alle folders en productaanbiedingen bekijken en eventueel bestellen. De opmerkingen, meningen en wensen van gebruikers zijn het uitgangspunt voor continue verbeteringen. Robin Streng: “Wij streven er naar onze rating van vier en een halve ster minimaal te behouden en naar het maximale van vijf sterren te krijgen.”