Aldi houdt weekendaanbiedingen

Afgelopen weekend heeft Aldi voor het eerst enkele aanbiedingen gehouden, die enkel op vrijdag, zaterdag en zondag geldig zijn. Dit waren vooral promoties op enkele verse producten.

Volgens Aldi zijn de deze aanbiedingen een nieuwe stap in het aanbieden van een complete winkelervaring voor klanten. Er zijn aanbiedingen voor groenten en fruit, voor brood, vlees en er zijn tevens enkele speciale producten die alleen tijdens de aanbiedingen te verkrijgen zijn.

Aldi heeft al enkele jaren te kampen met een teruglopend marktaandeel in Nederland, vanwege de sterke concurrentie van andere discounters. Daarom is het al een tijdje bezig om het winkelconcept aan te passen, om zo nieuwe klanten naar de winkels te lokken. Naast deze weekendaanbiedingen is er ook een reeks Oranje-artikelen voorzien, om mee te drijven op de WK-gekte van de komende periode.