Spar University formule ook in Eindhoven en Delft

Na de vestigingen op de universiteitsterreinen van de Universiteit Utrecht, VU Amsterdam en de Erasmus Universiteit Rotterdam opent de formule Spar University twee nieuwe vestigingen in 2015. Een bij de Technische Universiteit van Eindhoven en een in Delft.

De ondernemers van Spar University zeggen veel zin te hebben om de volgende groeifase in te gaan. Daarmee zetten ze Spar University nog meer op de kaart van de Nederlandse universiteitscampussen. De TU in Eindhoven krijgt volgend jaar in mei een eigen Spar University. Het is nog niet bekend wanneer de studentenformule opent in Tilburg.

Het concept voor de studentenformule wijkt af van de gebruikelijke Spar buurtwinkels. De formule is een afgeleide van een andere formule van Spar, de Citystores. Het verschil zit in de specifieke wensen van de student en medewerkers op universiteitsterreinen. Ook heeft de studentensuper een compleet eigen uitstraling.